Mattokauppa.fi

Mattokauppa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita mattoja kaikenlaisiin sisustustarpeisiin. Sivusto on osa Pepeco Oy:n omistamaa yrityskokonaisuutta ja se on toiminut menestyksekkäästi mattojen myynnin alalla jo useiden vuosien ajan.

Mattokauppa.fi palvelee pääasiassa yritysasiakkaita, jotka etsivät laadukkaita mattoja esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin tai muihin julkisiin tiloihin. Yrityksen vahvuutena on kyky tarjota suurempia eriä mattoja ja joustavuus toimituksissa.

Mattokauppa.fi tuo maahan Hamat mattoja, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Hamat on arvostettu brändi mattojen valmistuksessa ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman eri materiaaleista valmistettuja mattoja. Mattokauppa.fi on ylpeä voidessaan tuoda nämä korkealaatuiset matot asiakkaidensa ulottuville.

Yrityksellä on myös mahdollisuus toimittaa mattoja jälleenmyyjille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen Hamat-mattojen valikoiman. Mattokauppa.fi tekee yhteistyötä jälleenmyyjien kanssa ja varmistaa, että he saavat tarvitsemansa matot kilpailukykyiseen hintaan. Suurempia eriä tilatessa kannattaa ottaa yhteyttä Mattokauppa.fi:n asiakaspalveluun, jotta voidaan neuvotella erityisistä hinnoista ja toimitusjärjestelyistä.

Yrityksen intohimona on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat matot. Mattokauppa.fi haluaa tehdä mattojen ostamisen helpoksi ja miellyttäväksi kokemukseksi tarjoamalla laajan valikoiman, luotettavan toimituksen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.