Mattokauppa.fi

Mattokauppa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita mattoja kaikenlaisiin sisustustarpeisiin. Mattokauppa.fi on osa Pepeco Oy:n omistamaa yrityskokonaisuutta ja se on toiminut menestyksekkäästi mattojen myynnin alalla jo useiden vuosien ajan.

Palvelemme niin yksityis- kun yritysasiakkaita, jotka etsivät laadukkaita mattoja esimerkiksi eteistiloihin, hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin tai muihin tiloihin. Vahvuutemme on kyky tarjota suurempia eriä mattoja ja joustavuus toimituksissa.

Tuomme maahan Hamat mattoja, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Hamat on arvostettu brändi mattojen valmistuksessa ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman eri materiaaleista valmistettuja mattoja.

Toimittamme mattoja tarvittaessa myös jälleenmyyjille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen Hamat-mattojen valikoiman. Teemme yhteistyötä jälleenmyyjien kanssa ja varmistamme, että he saavat tarvitsemansa matot kilpailukykyiseen hintaan. Suurempia eriä tilatessa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voidaan neuvotella erityisistä hinnoista ja toimitusjärjestelyistä.

Intohimomme on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat matot. Haluamme tehdä mattojen ostamisen helpoksi ja miellyttäväksi kokemukseksi tarjoamalla laajan valikoiman, luotettavan toimituksen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.

Hamat

Sisäänkäyntimattojen ja lattiapäällysteiden erikoisliikkeenä Hamatin perheyritys on toiminut maailmanlaajuisesti yli 35 vuoden ajan yli 60 maassa. Laajan tietämyksen kokemuksen ansiosta Hamat pystyy ennakoimaan tarpeesi optimaalisesti ja toimittamaan juuri sitä, mitä tarvitset. Koko tuotantoprosessin vertikaalisen integraation ansiosta Hamat toimittaa eksklusiivisia ja korkealaatuisia tuotteita.

Kaikki tuotantolaitokset talon sisällä

Täysin automatisoidussa varastossa on tilaa 16 700 kuormalavalle. Näin työskentely sujuu mahdollisimman tehokkaasti, ja varasto on käytettävissä milloin tahansa.

Kestävä kehitys

On sanomattakin selvää, että Hamat pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset. Hamat investoi merkittävästi aikaa ja varoja kestävien tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen jätteen määrän ja energiankulutuksen vähentämiseksi.