Colourfull

63,00  sis. alv 24%

Tyylikäs valinta kattamattomille terasseille kuten kivilaattojen tai terassilaudoituksen päälle on Colourfull-niminen ulkomatto, valmistettu polyeteenistä. Polyeteeni on kevyt materiaali, jolla on tiheys alle 1 kilogramma kuutiodesimetriä kohti. Tämä tekee siitä kestävän ja notkean vaihtoehdon. Polyeteenit ovat myös kemikaalien kestäviä, lukuun ottamatta voimakkaita happoja, ja niillä on hyvä sähköneristyskyky.

Colourfull-ulkomatto on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, ja se on varustettu reitetyllä pohjalla, joka mahdollistaa sateen veden valumisen matosta. Lisäksi sen pohjarakenne varmistaa veden oikean suunnan valumisen kallistumissa. Mielenkiintoisesti Colourfullin pohja on samantyyppinen kuin keinonurmimatoissa, mikä antaa sille hyvän pidon ja vakauden, mikä on erityisen tärkeää terassin käyttäjille.

Yhteenvetona, Colourfull-ulkomatto on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto kattamattomille terasseille tarjoten tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, ja se kestää hyvin ulko-olosuhteita.

Tyylikkään ja monipuolisen Colourfull-ulkomaton ominaisuudet eivät rajoitu ainoastaan kattamattomille terasseille. Se on myös ihanteellinen valinta messuille, ja tässä on muotoiltu teksti, joka korostaa tätä näkökulmaa:

Colourfull-ulkomatto on monipuolinen ja tyylikäs valinta, joka ei rajoitu pelkästään kattamattomille terasseille. Se sopii erinomaisesti myös messuille, joissa näkyvyys ja brändin esittely ovat keskeisessä roolissa. Colourfull-mattoja on saatavilla useissa eri väreissä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa ne brändisi värimaailmaan ja luoda näyttävän messuosaston.

Messuilla Colourfull-maton käyttö voi houkutella huomiota ja erottua joukosta. Sen kevyt polyeteenimateriaali tekee matosta helpon kuljettaa ja asentaa messupaikalle. Mattojen reitetyllä pohjalla varmistetaan, että mahdollinen sadevesi valuu maton läpi, pitäen lattian kuivana ja turvallisena messuosaston vierailijoille.

Joten, jos haluat lisätä näkyvyyttä messuosastollasi ja samalla tarjota kävijöille tyylikkään ja houkuttelevan ympäristön, Colourfull-ulkomatto voi olla juuri se oikea valinta.

Sisäkäyttöön

Ulkokäyttöön

Polyeteeni

SBR lateksi

2225g/m²

14mm